TROYA PURMEREND

TROYA PURMEREND Authentieke Turkse tapas!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1881 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Troya Purmerend. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 20:07 Heerlijk gegeten. Alles super vers en heerlijk van smaak. Top
1 jul 2022 om 10:46 Spareribs waren bijna kaal en het vlees was niet goed, sompige patat. en de bezorger was bijna 30 minuten te laat en was te druk bezig met iemand anders bellen terwijl hij het eten overhandigde
29 jun 2022 om 22:11 Ontzettend lekker gegeten. Als ik nog eens in de buurt ben, dan weet ik waar ik wat lekkers kan bestellen. Top.
28 jun 2022 om 20:34 Snel klaargemaakt en lekker
27 jun 2022 om 20:14 De beste Kapsalon en heerlijk ijs
27 jun 2022 om 17:51 Trockene Pizza, großer Döner ist sehr sehr klein , Pommes waren nicht durch
26 jun 2022 om 21:24 Ik vond de pizza's echt niet lekker en mijn twee kinderen ook niet. Het deeg was heel sponzig en er zat nauwelijks tomatensaus op. Prijs kwaliteit klopt misschien wel ja.
26 jun 2022 om 19:50 Netjes optijd en eten was erg lekker
26 jun 2022 om 18:51 Heerlijk
20 jun 2022 om 19:12 Was erg lekkrr en goede service.. was wat mis gegaan bij de bestelling maar werd snel rn op goede manier opgelost.. Als ik weer wat ga bestelen bestel ik seker hier weer eens
16 jun 2022 om 20:33 Heerlijk eten en zeer aanrader voor andere mensen
13 jun 2022 om 19:27 Heerlijk eten en vriendelijke mensen. Aanrader!